nlc.hu
Sztárok

Nem emlékeztek meg Csontos Karináról a Sztárban Sztár leszek!-ben

Teljesen kiakadtak a Sztárban Sztár leszek! nézői: a tragikusan elhunyt fiatal versenyzőről, Csontos Karináról meg sem emlékeztek a vasárnapi adásban

A nézők szerint súlyos hibát vétett a műsor; érzéketlenségre vall, hogy meg sem emlékeztek Csontos Karináról.

Mint az nlc is megírta, péntek hajnalban tragikus körülmények között elhunyt a Sztárban Sztár leszek! 16 éves versenyzője, Csontos Karina. A műsor vasárnap esti élő show-jában azonban meg sem említették az autóbalesetben meghalt tehetséges versenyzőt. Ez nagy felháborodást váltott ki a nézők körében, a Sztárban Sztár leszek! közösségi oldalán hozzászólásokban ezt többen is kifogásolták.

Csontos Karina

Csontos Karina halálos autóbalesetet szenvedett (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó)

„Szégyen, nem említették meg, nem emlékeztek meg róla”, „Karináról nem illett volna megemlékezni, akár 3 mondat erejéig?!”, „Semmi részvét 1 szó erejéig sem. Mintha mi sem történt volna”, „Illő lett volna”, „Szomorú vagyok, hogy ekkora hibát vétett a műsor, az elhunyt Karina megemlékezését szóvá se tették az adásban… sokkal inkább a feltűnő ruháikról volt szó… ez vicc és szomorú is szerintem …nyugodjon békében Karina!”, „Én is vártam volna, hogy legalább Csontos Karináról egyetlen perc erejéig megemlékezzenek!”, „Azt hittem hogy a műsor elején lesz legalább 1 perces megemlékezés Csontos Karina számára … de sajnos nem így lett, szóvá se tették”, „Szomorú , hogy említést sem tettek Karináról. Elég érzéketlen hozzáállás szerintem” – olvasható többek között a kommentekben.

Csontos Karina produkciója a Sztárban Sztár leszek! 3. válogatóján:

 Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top