nlc.hu
Sztárok

Megműtötték Esztergályos Cecíliát

Újra megműtötték Esztergályos Cecíliát, már otthon lábadozik

A színésznő csípőműtéten esett át.

Egy korábbi, kisebb baleset következtében Esztergályos Cecília csípője kiugrott a helyéről, akkor meg is műtötték. Ahogy azt korábban megírtuk, otthon volt, egyedül, azt mondta, üvöltött a fájdalomtól, fohászkodott, hogy ne ájuljon el, de aztán ki tudta hívni a mentőket. 

Esztergályos Cecília

Fotó: Smagpictures

„Ilyen fájdalmat elviselni nem lehet. Úgy üvöltöttem, mint egy állat. (…) Zsebemben volt a telefon, felhívtam a mentőket. Rögtön kijöttek. Szerencsére a férjem itthon volt. Ordítottam neki, hogy ‘Péter, gyere! Nagy baj!‘” – emlékezett vissza a történtekre Esztergályos Cecília. „Tudtam, hogy kiugrott a lábam. (…) És megfordult. Ezt élő ember nem bírja elviselni, elájulnak általában. Én nem ájultam el” – vallotta be a színésznő, aki a közelmúltban  visszakerült a kórházba, és egy újabb műtéten esett át.

A Kossuth-díjas művész azt mondta a Borsnak, hogy sajnos ki kell hagynia az idei évad további előadásait, és azt is hozzátette, hogy rengeteg kolléga szorított a gyógyulásáért.

Fotó: Smagpictures

(Bors)

Még több sikeres gyógyulás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top