nlc.hu
Sztárok

Ungár Anikó 72 évesen sem félt változtatni

Ungár Anikó: „A férjemnek tetszik a változás, és neki ez jó, akkor ez egy főnyeremény”

Utoljára tizenévesen vágatta le a haját Ungár Anikó, aki az utóbbi hetekben nagy feltűnést keltett a tüsi frizurájával, Mint mondja, boldog a döntésével.

Amikor utoljára rövidre vágatta a haját, akkor nagyon megbánta Ungár Anikó. Tizennégy évesen inkább a divatnak ült fel, örült is a változásnak, de akkor nem tetszett magának az új frizurával. 

Ungár Anikó közel hat évtizede nem változtatott a megjelenésén

Ungár Anikó közel hat évtizede nem változtatott a megjelenésén (Fotó: smagpictures)

„58 évig volt hosszú hajam, arcot keretező hajam, nem is tudtam elképzelni, hogy valaha is változtatok rajta. Nagyon sokszor figyeltem, hogy milyen sok színésznő vágatja le, mert egy szerephez az kell. Mindig is kacsintgattam, hogy de jó ez, amikor valamiért meg kell tenni ezt a lépést. Gondoltam, itt az én szerepem, ezt magam választom. Minden viccet félretéve, én borzalmasan érzékeny vagyok a stílusra, mindenféle stílusra, a körülöttem levő környezet stílusára, az otthonomra és természetesen az önmagam stílusára. Hiú nő vagyok, mint általában minden nő, de én olyan felfokozottan, hogy abszolút érzem, ha nekem valami nem jó. Felkészültem erre nagyon fiatalon, amikor láttam idősebb kolléganőket, hogy bent ragadtak egy bizonyos stílusban, ami nagyon jó volt nekik húszévesen és azt gondolták, ha azt viselik, akkor ők ott maradnak.”

Anikó mindig abban reménykedett, hogy észreveszi majd azt a pillanatot, amikor elérkezett az idő a változásra, hogy ne legyen végül önmaga karikatúrája. 

A rövid haj nagyon tetszett Ungár Anikó férjének

A rövid haj nagyon tetszett Ungár Anikó férjének

„Az ember hosszú ideig 20-30-40 éves, amikor sokáig egyforma vagy, csak picit változik, aztán jön a hatvan év, amikor még mindig rendben van, de hetven körül már belülről is más vagyok. (…) A rövid haj a »változtatni mertem« időszakról tanúskodik.” 

A tükörképét még nem szokta meg, és élvezi a változást, amit egy frizuraváltás hozott el az életébe. Anikó férjének nagyon tetszik, nem is akarja, hogy visszanövessze. Fia, Baronits Gábor csak annyit mondott: „Nem rossz, mama, nem rossz.”

Frizuraváltás a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top