nlc.hu
Sztárok
Bereczki Zoltán az anyukájának szeretne megfelelni

Bereczki Zoltán: „Sokszor úgy éreztem, miattam veszekednek”

Sikeres színész, énekes és jelenleg a Dancing with the Stars zsűritagja Bereczki Zoltán, aki most az édesanyjával közösen mesélt az életéről.

Ha mostanában szóba kerül Bereczki Zoltán neve, akkor a Dancing with the Stars zsűrijeként emlegetjük leginkább, pedig sok szerepben láthattuk már. A BEST magazin éppen azt járja körül, honnan indult a színész és hogyan jutott el 45 éves korára idáig, és ebben nagy segítség Temesvári Nóra, a sztár édesanyja

Bereczki nem tagadja: a kitartását, szorgalmát, érzékenységét az édesanyjától örökölte, és az sem véletlen, hogy munkája során az egyik legfőbb motivációja az, hogy neki megfeleljen. Nórának a fia a világ legtehetségesebb embere, éppen ezért sokszor nem is dicséri, csak kritikát fogalmaz meg.

„A világrajövetellel sem várt, hiába mondta a szülészorvos, hogy tartsak ki, mert éppen filmet néz, Zolit nem érdekelték a kifogások, jött, amikor ő úgy gondolta. Már babaként is sok meglepetést okozott. Például amikor hét hónaposan remegő kezekkel, lábakkal felállt, két hónappal később pedig nekiiramodott. Mindig kitűnt a tömegből, már csak a haja miatt is – meséli szerető mosollyal az arcán Nóra. – Legyen szó úszásról, kajakról, fociról, nem volt számára lehetetlen. Egy meg nem értett zseni volt, aki hegyeket mozgatott meg a szorgalmával és a kitartásával. Azt azonban senki nem tudta, hogy mi zajlik benne legbelül. Egyedül dolgozta fel a problémáit.”

Igaz ez a szülei és a saját válására. Bereczki Zoli tízéves kiskamasz volt, amikor a szülei elváltak, és nővérével, Dórával az édesanyjukkal maradtak.

„A nővéremet nagyon megviselte a válás, én inkább elfogadtam a helyzetet. Sőt! Őszintén szólva megkönnyebbültem. Sosem felejtem el a hangos vitákat, veszekedéseket, aminek sokszor úgy éreztem, hogy én vagyok az oka” – emlékezett vissza a sztár, aki örült, hogy  a szülei viszonya a válás után rendeződött, ők pedig fellélegeztek a testvérével. 

Bereczki Zoltán és az édesanyja régi képek felett nosztalgiázott, ez látható a magazinban:

BEST magazin

BEST magazin címlapján Bereczki Zoltán és édesanyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top