nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor kiakadt

Krausz Gábort megkérdőjelezte a versenyzője, kiakadt a séf

Krausz Gábor nem tűri a fegyelmezetlenséget a konyhában.

Holnap véget ér a Séfek Séfe és bár eddig sem volt könnyű dolga a versenyzőknek, a tegnapi Afrika-tematika az egyik legnehezebb feladat volt a műsor során. Különböző, Afrikában termesztett alapanyagokkal kellett dolgozniuk, ráadásul azt, hogy milyen hússal kell számolniuk, csak 20 perccel a főzés vége előtt tudták meg. A nem mindennapi zöldségek mellé krokodilt kellett tálalniuk, ami eléggé megnehezítette a dolgukat.

Még mielőtt megkapták volna a krokodil-bélszínt, Krausz Gábor összeugrott az egyik versenyzőjével, mert Rebeka megkérdőjelezte az utasításait. Afrikai puff-puff fánk készült, amelynek a receptjén a séf változtatott kicsit, viszont a lány szerint a végeredmény nem lett túl jó. 

„Néha bízol bennem? Néha lehet, hogy nem kérdőjelezed meg, amit mondok?”

– hangzott el a kérdés Krausz Gábortól. „Soha nem kérdőjeleztem meg eddig, most először” – válaszolta Rebeka, mire a séf otthagyta. A versenyző ezek után is azt mondta, hogy a tészta olyan lett, mint a gyurma és továbbra is kételkedik benne, hogy a végére jó lesz.

krausz gábor és rebeka

Krausz Gábor összeugrott Rebekával (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top