nlc.hu
Sztárok

Varga Viktor új dalát savazzák

Varga Viktor megmagyarázta, miért kapcsolta ki a kommentelési lehetőséget új klipjénél

Varga Viktor nem finomkodott, elküldte a károgókat egy melegebb éghajlatra.

Varga Viktor pár héttel ezelőtt nyerte meg a Totem című kalandrealityt, az ott tanúsított viselkedésével pedig belopta magát a nézők szívébe, többen pozitívan csalódtak az énekesben. A legújabb videoklipje, amelyben a himnuszt énekli, viszont sokaknál kiverte a biztosítékot, ez a negatív kommenteken is meglátszott, ezért Viktor úgy döntött, kikapcsolja a hozzászólási lehetőséget.

„Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja” – írta a videóhoz Varga Viktor, aki pár órával a posztolás után le is tiltotta a kommentelési lehetőséget. Legújabb bejegyzésében megmagyarázta, hogy miért volt erre szükség.

„Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott, ahol van kultúrája. De: Miért kéne végighallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhány ember a saját hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így, hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!” – fakadt ki a közösségi oldalán.

varga viktor

Varga Viktor (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top