nlc.hu
Sztárok

Kocsis Tibor a coming out után

Kocsis Tibor a coming out után: „Még soha nem kaptam ennyi pozitív, bátorító üzenetet”

Kocsis Tibor pár nappal ezelőtt coming outolt, azóta rengeteg üzenetet kap.

10 éve ismeri már a közönség Kocsis Tibort, de a magánéleti státuszáról csak kevesen tudtak. Az X-Faktor győztese pár nappal ezelőtt D.Tóth Kriszta műsorában vallotta be, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfivel. Úgy fogalmazott, számára is furcsa kimondani ennyi ember előtt, hogy meleg, de büszke a szerelmére és szerette volna tisztázni ezt a dolgot. 

Azóta a párját is megmutatta az Instagramon, akivel bár több közös képe is volt, sokan nem tudták, hogy egy barátról, vagy a szerelméről van szó.

Kocsis Tibor rengeteg üzenetet kapott az elmúlt napokban, erről is megosztott egy posztot.

„Én még soha nem kaptam ennyi pozitív, bátorító üzenetet és köszönetet! Még az X-Faktor győzelmem után se! Özönlenek a kommentek és a személyes gondolatok, történetek, reakciók! El nem tudom mondani, mennyire meg vagyok hatva, főleg amiatt, hogy mennyi emberhez eljutott a beszélgetésem Krisztával, és hogy hányan merítenek erőt belőle. Maximálisan visszatért a hitem azzal kapcsolatban, amit az interjúban is elmondtam: az emberek többsége nem kirekesztő, hiszen mindenki szeretetben és elfogadásban szeretne élni.
Az Elviszlek magammal adását most is folyamatosan nézitek és dübörög a YouTube-on. Szerintem nagyon menő ez az ország. Elképesztő pozitív visszacsatolás ez, köszönöm, köszönöm!” – írta közösségi oldalán az énekes.

kocsis tibor

Kocsis Tibor (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top