nlc.hu
Sztárok

Pintér Tenya felhagyott a celebkedéssel

Pintér Tibor felhagyott a celebkedéssel, de azért bement a Mokkába erről beszélni

Pintér Tenya az utóbbi időben kevesebbet szerepel, ezt mondta el most a Mokkában.

Volt idő, nem is olyan rég, amikor bármelyik kereskedelmi csatornára kapcsoltunk, Pintér Tibor jött velünk szembe. Az utóbbi időben kevesebbet szerepel, ezt még a saját rajongói is megjegyezték. A színházigazgató a Mokkában beszélt róla, hogy miért látjuk mostanában keveset a képernyőn. Kiderült, nem a képernyőtől akart elbúcsúzni, hanem a celebkedés zavarja.

„Nem a képernyőtől, hanem a celebkedéstől vonultam el, amit a kereskedelmi televíziók által elvállalt műsorok óhatatlanul magával vonnak. Amikor elvállaltam ezeket, pontosan tudtam, hogy ez együtt jár azzal, hogy az ember marháskodni kénytelen kicsit, bohóckodni kénytelen, ami nyilván színészként bennünk van. De azzal is szembesülnöm kellett, hogy azokat a valódi értékeket, melyek, úgy érzem, engem igazán motiválnak az életben, ezek által a műsorok által nem tudom megmutatni” – mondta a Mokkában a megújult külsejű Pintér Tenya.

Pachmann Péter nem tudta magában tartani a véleményét: szerinte eléggé ellentmondásos, hogy ez a beszélgetés témája, miközben éppen egy ilyen műsorban mesél magáról a színész.

pintér tibor tenya

Pintér Tibor (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top