nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor a rejtőzködésről

Pintér Tibor: „Ez egy kicsit a hiúságomat legyezgette”

Nagyon jól rejtőzött a Maki álarc mögött Pintér Tibor, aki minden percét élvezte a jelmezes szereplésnek, csak egy dolog esett nehezére.

Egy véletlennek köszönhetően sikerült a nyomozóknak eltalálni, hogy Pintér Tibort rejti a Maki jelmez az Álarcos énekesben, gyakorlatilag Gáspár Laci az utolsó pillanatban mondta be a nevet. Igaz, a színész-igazgató neve fel-felmerült, de olyan sikeresen álcázta magát, hogy Dancsó Pétertől kezdve még számtalan más ismert ember neve felmerült. Az egyetlen biztos pontja a nyomozóknak az volt, hogy a Maki egy magas ember.

Az Álarcos énekes nyomozói: Csobot Adél, Hargitai Bea, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci a műsorvezetővel, Istenes Bencével

Az Álarcos énekes nyomozói: Csobot Adél, Hargitai Bea, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci a műsorvezetővel, Istenes Bencével (Fotó: Sajtóklub)

Már az adásban kiderült, hogy Tenya élvezte a játékot és sokat megtudott saját magáról is, de irtó nehezen fogta vissza a szokásos lendületét. Végül csak azért juthatott el idáig, mert tudott ilyen „kevés is lenni” – ahogy a nyomozók megfogalmazták. 

Az Álarc mögöttben Csobot Adél és Hargitai Bea megjegyezték, hogy már az első évadban is nagyon sokszor tippeltek Tenyára, aki büszke volt erre. 

Pintér Tenya büszke volt, hogy eddig jutott az Álarcos énekesben

Pintér Tenya büszke volt, hogy eddig jutott az Álarcos énekesben (Fotó: Sajtóklub)

„Végignéztem azt a műsort, és büszke is voltam, hogy gyerekek, így kell sztárnak lenni, hogy benne sem vagyok a műsorban, de csak rólam beszélnek” – viccelődött mosolyogva a lovas színház igazgatója. 

„Az egészet egy színészi feladatnak fogtam fel, és a közepe körül jöttem rá, hogy nem biztos, hogy az a jó, ha teljes álcába vonulok, mert kezdtem megijedni, amikor a negyedik adás körül a nevemet még nemigen hallottam, de szerintem ez így nagyon jól alakult.”

Amikor felkérték a műsorra, a színész nem sokat habozott, mert nívósnak tartja az Álarcos énekest és élvezte a szerepjátékot is. Bár a maszk mögött nehéz volt levegőt venni, és kifejezetten kihívás volt ugrálni egy ilyen kosztümben, amit találónak is érzett. 

„Sokszor mondták már nekem, hogy Tenya, ne majomkodj! Szóval nagyon tudtam azonosulni a Makival.”

A dalokat úgy válogatta, hogy azok messze álljanak tőle, például az egyetlen magyar dal, az első fellépésén a Posztolj, posztolj, aminél biztos volt, hogy senki nem gondol rá. Leszámítva a Nemzeti Lovas színház színészeit, akik már az elejétől kérdezgették, benne van-e a műsorban. 

„Volt olyan, akinek szent meggyőződése volt, hogy a Baba vagyok, mondtam, hogy dehogyis, miről beszélsz, milyen baba? Most, hogy lelepleződtem, izgalmas lesz a szemükbe nézni, mert soha nem szoktam nekik hazudni.”

Tenya azt élvezte a legjobban, hogy ki tudta magát pihenni a forgatások alatt, mert nem szólt hozzá senki. 

„Beültem az öltözőmbe, mondták, hogy Tenya, nyugi, mindjárt rád kerül a sor, most már csak hat és fél óra, én meg befeküdtem és azon gondolkoztam: Istenem, de jó ez a műsor! Nem kell rendeznem, nem kell lovagolnom, nem kell semmit csinálni, hanem 46 évesen van egy műsor, amikor kicsit magamba vonulhatok a kis kalickámba, ami az öltözőm volt és nincs tét. Komolyra fordítva a szót (…), ez most egy olyan érdekes szitu volt, hogy szerepeltem, de mégsem, ott kellett lenni, de mégse teljesen. (…) Ami fontos volt, hogy mindenki hiú, és mindenki úgy akar kijönni ebből a műsorból, hogy meg nem ismerik, de kimondja a zsűri, hogy ez jó volt, ez tetszett, és olyan boldog voltam, amikor kimondtátok, hogy gyerekek, a Maki tud énekelni! Egy kicsit a hiúságomat legyezgette, és ezt köszönöm szépen.”

Tenya hálás, hogy az Álarcos énekesben lehetett

Tenya hálás, hogy az Álarcos énekesben lehetett (Fotó: Sajtóklub)

Ők az Álarcos énekes korábban leleplezett szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top