nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Pintér Tibor volt a Maki

Álarcos énekes: Pintér Tibor volt a Maki

Újabb sikert könyvelhetett el az Álarcos énekes Nyomozócsapata.

Az Álarcos énekes 9. adásában a Zebra az Elefánttal, majd a Maki a Röfivel párbajozott. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Maki lepleződött le.

Pintér Tibor

Pintér Tibor volt a Maki maszk alatt – Fotó: RTL Klub

A nézőket és a Nyomozókat egy, eddig még nem látott plusz nyom is segítette, hogy sikerrel leplezzék le az álarcok mögé rejtőzött sztárokat. Vagy az átvilágított bőröndöknek köszönhetően, vagy a több hetes, megfeszített nyomozati munka eredményeként, de az egyik Nyomozó sikeres végső tippet adott le. Ezzel pedig újabb sikert könyvelhetett el a Nyomozócsapat: Gáspár Laci fejtette meg a Maki titkát. Egyedül ő tippelte meg helyesen, hogy ki van a maszk mögött. Az álarc pedig Pintér Tibort Tenyát, a lovának éneklő színházigazgatót-színészt rejtette.

Leleplezve! Ő volt a Maki álarc alatt:

A Nyomozók hozzáállása is változott, tanulva az előző hét közös gyanúsításából: a végső tippeknél minden Nyomozó más nevet mondott be, hogy ezzel is növeljék a sikeres találat esélyét. Bejött a taktika, bár egy korábbi adásban Csobot Adél jó úton járt, a végső tippnél mégis Rákóczi Ferenc nevével próbálkozott.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekes-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top