Sztárok

Méretes kedvenc: Pintér Tibort és barátnőjét, Ilyés Jenifert megnézheted a lóval

Egészen különleges Pintér Tibor kapcsolata a lovával, nem csoda, hogy bekerült a mostani házi videóba is.

Semmi újat nem mondunk azzal, hogy Pintér Tibornak nagyon szoros kapcsolata van a lovával. Csak egy gyors példa a közelmúltból:

itt éppen Pintér Tibor a nappalibán zenél, ahol ott sétálgat a ló.

Pintér Tibor nappalijában zenél a lovának

Pintér Tibor nappalijában zenél a lovának

Tenya rajongása gyakorlatilag mindenben tetten érhető, alig akad olyan téma – már, ha akad egyáltalán –, amelybe ne tudná beleszőni a lovakkal kapcsolatos gondolatait, érzéseit. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának az előadásaiban is fontos közreműködők a lovak, akik a kiképzések alatt megszokják a zajokat is. 

Most, hogy a színész a párjával, Ilyés Jeniferrel önkéntes karanténba vonult, egy ideig csak otthon zenélget és énekel. Legújabb házi videójában pedig nem meglepő módon ott a színész lova is, miközben Tenya és Jenifer énekelnek. 

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer házi videójéban a ló is szerepel

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer házi videójéban a ló is szerepel

A hashtagekből gondolhatnánk, hogy éppen születésnapot ünnepelnek, csak az kizárt, hogy a sajátjukat. Sokkal valószínűbb, hogy Pintér Tibor is részt vesz abban a kezdeményezésben, amelyben volt felesége, Janza Kata. A #SzülinapozzOtthon egy Facebook-csoport kezdeményezése, amelynek célja azoknak a gyerekeknek a felköszöntése, akik születésnapjukat a mostani körülmények között csak otthonról tudják megünnepelni. A csoportban a szülinapjukat ünneplő gyerekeket művészek, színészek, énekesek, bohócok, táncosok szórakoztatják és köszöntik fel.

Nézd meg Pintér Tibor és Ilyés Jenifer produkcióját, amelyben a ló is szerepel: 

Néhány meglepő hír Pintér Tenyával kapcsolatban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top