TV-sztárok

Pintér Tenyának félresikerült a plasztikai műtéte

Pintér Tibor 44 éves, de sokat letagadhatna – azt mondja, a színészet és a szerelem tartják fiatalon. A híresség most bevallotta, ezek mellett van még egy titka.

Pintér Tibor nem egy visszafogott személyiség, de mi így szeretjük. A színész elképesztően őrült dolgokra képes, de emellett hatalmas szíve van. Korábban már elmondta, a szerelem tartja fiatalon. Na, most kiderült Tenyáról, hogy talán még van egy titka a sármjának – a Celeb vagyok, ments ki innen! előtt átesett egy plasztikai beavatkozáson, de sajnos pórul járt, így most korrekciós műtétre készül. 

Fotók: Szabó Gábor /Pintér Tibor Tenya Sztárjóga

„A Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai előtt döntöttem el, hogy vállalok egy szépészeti beavatkozást, és feltöltetem a szemem környékét. Az eljárás rendben zajlott, azonban az emberek kis százalékánál előfordulhat, hogy a töltőanyag nem oszlik el rendesen és összegyűlik az arc egy-egy pontján” – mondta a Borsnak Pintér Tibor, majd azt is elárulta, miért volt szükség a műtétre. 

Számomra nagyon fontos, hogy a Nemzeti Lovas Színház vezetőjeként jó legyen a megjelenésem, hiszen a nézők vonzó és szép embereket akarnak látni a színpadon. Persze engem sem kímél az idő, 44 éves vagyok, sokak szerint jól tartom magam

– árulta el a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top