nlc.hu
TV-sztárok

Pintér Tibor párkapcsolatai irigylésreméltóan alakulank

Pintér Tibor: “Mindkét volt feleségem szereti a páromat, és Jeni is szereti őket”

Ritka, amikor egy válás vagy szakítás után is sikerült megőrizni a jó kapcsolatot, Pintér Tiborék azonban még ennél is tovább mentek: az exei jóban vannak egymással.

Korábban is kiderült, hogy Pintér Tibor nagyon jó viszonyban van az exeivel. Nemrégiben éppen az első felesége, Janza Kata mesélte el a Mokkában, hogy neki máig a két legjobb barátja az a két férfi, akiknek gyereket szült.

“Sokszor lenyilatkoztam már, hogy nekem anno ez volt az elsődleges szempontom, mert valaha nem véletlenül mondtam igent ezeknek az embereknek és egyszerűen fasztasztikus, hogy ők lettek a gyermekeim édesapjai. Tibor is és Samu apukája is családtag a mai napig. Nálunk az alap volt, hogyha bejön egy új párkapcsolat az életembe, az az első, hogy az édesapák akkor is bármikor jöhetnek hozzánk és aktív részesei az életünknek. Az ünnepeket együtt töltjük, nem mindig aznap, de valahogy megoldjuk, de ez nálunk mindig fő szempont volt. És a túloldalról is, hál’ istennek!(…) Nem érzek ebben feszültséget, természetesen tiszteletben tartom az új partnerek kívánságait, senkire nem akartam ráerőltetni semmit, de képzeljétek el, ez valahogy olyan olajozottan működött.”

Most pedig a színész árult el egy újabb érdekességet arról, hogyan működik az ő mozaikcsaládjuk, mindezt az új előadásuk. a Szilaj kapcsán.  

Pintér Tibor a plasztikázásról

Pintér Tibor a plasztikázásról mesélt a Reggeliben

“Nálunk minden produkció egy nagy spanyol vagy török szappanoperához hasonlít, mert ugye Janza Kata, a volt feleségem is játszik a produkciókban, az utána lévő feleségem, a kisfiam édesanyja, Bea, ő a gazdasági igazgató és Ilyés Jenifer, a párom pedig éppen a feleségemet alakítja a mostani darabban.”

Itt például éppen együtt ünneplik Ilyés Jenifer születésnapját:

Mindezt a stúdióban meglepetten hallgatták a többiek, Tibor pedig mindenkinek felajánlotta, hogy tud tanácsot adni, hogyan kell egy ilyet működtetni. 

“Nagyon szerencsés vagyok, mert mindkét volt feleségemmel nagyon jó a viszonyom és Jeni is szereti őket, meg ők is szeretik Jenit, most már kialakult egy ilyen nagyon jó viszony. Úgyhogy így élünk.”

Sztárok és a mozaikcsalád: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top