nlc.hu
Sztárok

Epekővel műtötték Anger Zsoltot

Életmentő beavatkozásra volt szüksége Anger Zsoltnak a koronavírus-járvány alatt

A karantén alatt két új szakmát (cukrász és szakács) is szerzett, ám kórházba is került.

Életmentő beavatkozásra volt szüksége Anger Zsoltnak a koronavírus-járvány alatt. A Jászai Mari-díjas színész erről az RTL Híradónak adott interjúban beszélt. A Covidot nem kapta el, ennek ellenére mégis kórházba került, még pedig epekővel. 

Anger Zsolt

Anger Zsoltot műteni kellett a járvány alatt – Forrás: RTL Klub / RTL Híradó – videó

Azt történt velem, hogy nekem a legeslegdurvább időszakban, amikor az emberek is már alig mertek kimenni az utcára, akkor kiderült, hogy epekövem van, és egy életmentő műtétre volt szükség. Abból, amikor felébredtem, megpróbáltam előkotorni a mobilomat, hogy jelt adjak a feleségemnek, aki akkor csak a menyasszonyom volt, és megláttam, hogy azt az üzenetet küldte, miközben a műtőasztalon feküdtem, hogy ő elkapta a covidot. És akkor volt egy olyan fura helyzet, hogy most mit csináljunk? Nekem fel volt vágva a hasam, ő meg ott volt egyedül a lakásban a coviddal. (…) Leteszteltek, nem voltam covidos, így a lehető leggyorsabban elhagytam a kórházat, a műtét utáni napon már az öcsémnél csöveztem 2 hétig. (…) Magamért is kellett aggódni, de nyilván sokkal jobban aggódtam őérte” – vallotta be Anger Zsolt, aki azt is elmesélte, hogy minden nap – a hasát fogva bepréselte magát a kocsiba és – elautózott a lakásukhoz Emeséhez, és úgy beszélgetett a párjával, mint a Rómeó és Júlia jelenetében: Emese az erkélyen, ő pedig az utcán állva. 

Olvass még Anger Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top