nlc.hu
Sztárok

Keresztes Ildikó dalát mindenki megkönnyezte

Élő adásban sírta el magát Keresztes Ildikó: “Érte is énekeltem”

Könnyeivel küszködve énekelt a szombat esti Dancing with the Stars-ban.

Keresztes Ildikó a Csönd éve című slágerére bécsi keringőzött a Dancing with the Stars 5. élő show-jában, a Magyar Sztárok Éjszakáján Dobó Kata és Köcse György. Az 57 éves énekesnő könnyeivel küszködve adta elő a dalt, amelyet korábban Balázs Fecóval együtt énekelt.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó volt a DWTS 5. élő show-jának az egyik sztárfellépője – Fotó: Sajtószoba

Keresztes Ildikó könnyes szemmel mondta el Stohl Andrásnak, hogy a dalt, amit Dobó Katáék produkciója alatt énekelt Balázs Fecónak is szánta.

Dobó Katáék produkciója után Stohl meg is jegyezte Keresztes Ildikónak, hogy mennyire elérzékenyült a dal alatt. “Mi járt az eszedben, miközben énekeltél?” – kérdezte az énekesnőt.

Hát, nyilván, hogy kettőnk miatt énekeltem. Tehát nem csak ő miattuk (utalt Dobó Katáékra – szerk.), hanem a Fecó miatt is énekeltem. Érte is énekeltem. És ez így nem könnyű. Próbáltam emelni az egésznek a fényét. Nem érdekelnek a pontok. Szerintem ez annyira megérintette az emberek lelkét, hogy nem találok szavakat” – nyilatkozta könnyezve.

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top