nlc.hu
Sztárok

Megházasodott Paul Walker lánya, Meadow Walke

Megházasodott Paul Walker lánya, Meadow Walker: ilyen ruhában vonult az oltár elé

A tragikus balesetben elhunyt Paul Walker biztos büszke lett volna a lányára, Meadow Walker-re, aki pár héttel ezelőtt mondta ki a boldogító igent.

Az egykori színész, Paul Walker lányát, Meadow Walker-t még augusztusban jegyezték el. A pár nem nagyon húzta az időt, a 22 éves színésznő és modell Louis Thornton-Allannel hetekkel ezelőtt tartották meg az esküvőt a Dominikai Köztársaságban.

Walker a Vogue-nak mesélt az esküvőről, és azt is elárulta, hogy az oltárhoz Vin Diesel kísérte, aki apjával közösen szerepelt a Halálos iramban című filmben.

A modellként dolgozó Meadow egy Givenchy kreációban vonult az oltár elé.

„Valami időtlen, nőies és elegáns ruhát akartam. Matthew Williams tervező letisztult és modern szemléletével tökéletes darabot alkotott”

– mesélte a Vogue magazinnak.

A világjárvány hatással volt az sztárpár terveire is. Louis családja például nem tudott részt venni az esküvőn, ahogy sok közeli barát sem tudott elmenni a ceremóniára az utazási korlátozások miatt.

Meadow Walker

Fotó: Getty Images Gotham/GC Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top