nlc.hu
Sztárok

Horgas Eszter az ismerkedésről

Horgas Eszter: ,,Egy fiatalabb férfi oldalán találnám meg a boldogságot”

Horgas Eszter a szakítása után sokáig a lakást sem hagyta el.

Horgas Eszter pár hónappal ezelőtt arról vallott, hogy mindig a rossz férfibe szeret bele, ami miatt lelkileg a padlóra került. Egy nehéz szakításon van túl, hónapokig járt pszichológushoz, többek között emiatt is. „Működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. (…) A mostani 7 évnek nyáron lesz vége, és (…) nagyon várom, hogy lezáruljon. Az életem egyik legintenzívebb, mélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszaka volt” – vallotta be akkor Horgas Eszter, aki most már sokkal jobban van, bár egy ideig még az is nehezére esett, hogy kilépjen a házából.

horgas eszter

Horgas Eszter (Fotó: Smagpictures)

A Borsnak elárulta, az utóbbi időben már randizgat, de szeretné megóvni a magánéletét a nyilvánosságtól. Ennek ellenére azt elmondta, hogy milyen férfire vágyik. ,,Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért, de egyáltalán nem vágyom tőlem jóval idősebb férfira. Azt viszont el tudom képzelni, hogy egy fiatalabb férfi oldalán találnám meg a boldogságot. A szerelem sokkal misztikusabb annál, mintsem hogy időkorlátokba szoríthatnánk” – részletezte a fuvolaművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top