nlc.hu
Sztárok

Ninja Warrior kiesett versenyzője

Ninja Warrior: 1 másodperc után ért véget Enikő számára a verseny

A korábbi évadokban is volt már példa arra, hogy idő előtt véget ért valaki számára a Ninja Warrior.

Hétfő este elindult a Ninja Warrior új évada, aminek ismét több száz versenyző vágott neki több-kevesebb sikerrel. Enikő például egészen kevéssel – számol be róla a 24.hu.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a műsor indulása sokak érdeklődését felkeltette, egy kommentelő például feltette a kérdést, hogy Kiss Ramóna ennyi munka mellett mennyi időt van a fiával, amit a színésznő nem hagyott válasz nélkül.

Ninja Warrior: 1 másodperc után ért véget Enikő számára a verseny

Enikő, a kiesett versenyző (Forrás: TV2)

A tegnapi adás is tartogatott izgalmakat:  Enikő hosszabban beszélt arról, hogy mennyire motiválja az, hogy az édesapja is figyeli a pálya mellől, mint amennyit valóban a pályán töltött. Sikerült ugyanis az első akadály, első lépése után hibáznia. Miután elveszítette az egyensúlyát, megkapaszkodott az akadályban, amihez viszont nem lett volna szabad kézzel hozzáérnie, így 1 másodperc után véget is ért számára a verseny.

A korábbi évadokban is volt már példa arra, hogy idő előtt véget ért valaki számára a Ninja Warrior. Sebestyén Ági is csak pár másodpercet töltött 2018-ban a pályán, ráadásul neki még a lábát is sikerült eltörnie – emlékeztet a lap.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top