nlc.hu
Sztárok

Indul a Ninja Warrior

Megvan, mikor kerül képernyőre a Ninja Warrior új évada

Október 25-től hétköznap esténként jön a Ninja Warrior harmadik évada!

Két sikeres évad után október 25-én visszatér a Ninja Warrior Lékai-Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla műsorvezetésével. A hatezer négyzetméteres stúdióban, megújult látványvilággal visszatérő szuperprodukció nagy kérdése, idén végre avathatunk-e magyar ninja harcost.

Ebben az évadban a versenyzők olyan hétköznapi hősök, akik mind az életben, mind pedig a Ninja Warrior pályáján is megállják a helyüket. Az immár 40 országban sikerrel futó műsorban az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriamát. Ha ez valakinek sikerül, a dicsőség mellett idén 20 millió forintos fődíjat is hazavihet.

A legnagyobb ninja legendák – köztük a korábbi két győztes, Gyömrei Máté és Strommer Soma – mellett számos trónkövetelő ifjonc vág neki a versenynek. A Ninja Warrior egy-két jól ismert régi eleme is visszaköszön majd: ezúttal is lesz Nagy fal, de a Ninja létra és a Pokoli torony is szerepet kap. De senki nem veheti félvállról a küzdelmet, mert a legnagyobb európai Ninja Warrior pályán számos új és még nehezebb kihívás várja a versenyzőket, mint eddig bármikor. Új elem például, hogy a középdöntőbe jutott ninja-jelöltek a párbaj toronyban egymás ellen is harcba szállnak majd. Ki lesz képes legyőzni a lehetetlent? Ki tart ki a végsőkig? Október 25-től kiderül!

ninja warrior műsorvezetők

Ninja Warrior műsorvezetők (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top