nlc.hu
Sztárok

Kiközösíti a családja András herceget

Kiközösítette a családja András herceget, már nem is étkezhet velük

A súlyos botrányba keveredő hercegnek már azt sem engedik meg, hogy együtt étkezhessen a családtagjaival.

Miután Virginie Giuffre feljelentette András herceget,miszerint a férfi többször is megerőszakolta őt, ráadásul közeli kapcsolatban állt a súlyos pedofilbotrányt kirobbantó, majd végül a cellájában öngyilkosságot elkövető Jeffrey Epsteinnel, a királyi család először megpróbálta őt bevédeni, ám szép lassan a család fekete bárányává vált, akit igyekeznek teljesen kiközösíteni – írja a Mirrorra hivatkozva a 444.

András herceg idén áprilisban (fotó: Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images)

András herceg idén áprilisban (Fotó: Steve Parsons – WPA Pool/Getty Images)

Nemcsak Károly herceggel, hanem a királyi család más magas rangú tagjaival sem étkezhet együtt. Legutóbb egy pazar banketten nem engedélyezték számára, hogy együtt ehessen a testvéreivel: megállították, és megkérték, hogy távozzon. Egy szemtanú szerint András végül maradt, de a szoba hátsó részében, a többiektől külön ült. A brit lap szerint a testvérei eldöntötték, hogy András herceg többé nem térhet vissza a közéletbe és megtiltották neki, hogy az összejöveteleken a királyi körben lehessen, ugyanis a személyét a monarchiára veszélyesnek tekintik.

A Jeffrey Epstein-botrányról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top