nlc.hu
Sztárok

Az X-Faktor továbbjutója megverte a párját

Az X-Faktor egyik továbbjutója élőben közvetítette, ahogy megveri a párját

Kaffka Mercédesz továbbjutott a válogatón.

Kaffka Mercédesz produkciója nem volt jó, és most enyhén fogalmazunk. Ehhez képest továbbjutott, bár a mentorok sem gondolták komolyan. A 39 éves ápoló nem ismeretlen a netes közönség számára: Mercédesz és párja, Jutka hónapok óta közvetítik életüket napi több órában az interneten. Ezekben a videókban főként alkoholos befolyásoltság alatt egymással veszekednek, ajtót csapkodnak, amiért a szomszédok már többször kihívták a rendőrséget – írja az Index. A videót a cikkben lehet megnézni. Az egyre durvuló felvételek lakótársuk hazaérkezésével véget értek, aki a háttérben mentőket hívott Mercédesz földön fekvő párjához, Jutkához.

kaffka mercédesz

Kaffka Mercédesz (Fotó: RTL)

A lap kiszúrta, hogy nem az X-Faktor volt Mercédesz első szereplése. 2007-ben az akkor még Kaffka Tiborral a TV2 Mokka egyik adásában Havas Henrik készített interjút nemváltoztatási műtétjéről.

Ha segítségre van szükséged:

NANE SEGÉLYVONAL

Nők és gyerekek elleni erőszak áldozatainak és segítőiknek

06 80 505 101

hétfő, kedd, csütörtök és péntek 18-22 és szerda 12-14 óra között

PATENT EGYESÜLET

A jogsegély elérhető telefonon szerdánként 16 és 18 óra között és csütörtökönként 10 és 12 óra között a 06 70 220 2505 mobilszámon, illetve e-mailen a jog@patent.org.hu címen folyamatosan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top