nlc.hu
Sztárok

Zsidró Tamás elkötelezett

Zsidró Tamás a magyar Sóhajok hídjára tett lakatot

Imád a szabadban lenni Zsidró Tamás, aki különösen rajong az őszi kirándulásokért, ezért szívesen mondott igent a felkérésre.

A Balatoni Bringakör Balatonakarattya és Siófok közötti felújított szakasza népszerűsítését tűzte ki ezúttal célul – egy közös bringázás alkalmával – Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ). Az őszi kerékpártúra okán arra hívták fel a figyelmet, hogy a Balaton nemcsak „strand és lángos”, hanem október végén is tartalmas programokat nyújt a bringás turisták számára is. A közös bringázáson részt vett a Balaton nagy szerelmese,  Zsidró Tamás mesterfodrász is.

Zsidró Tamás minden évszakban szereti a Balatont

Zsidró Tamás minden évszakban szereti a Balatont, most a Sóhajok-hídjától 42 kilométeres túrára vállalkozott

Zsidró Tamás, aki gyakran járja a Balaton környékét, de a Budapestről induló frissen felújított kerékpárutakat is, akár Etyek, Szentendre vagy Dunakeszi felé, egy közösségi videó forgatására hívja a bringa szerelmeseit. 

„Mutassuk meg Magyarország legújabb kerékpáros útvonalait, gördüljünk akár az EuroVelo 6 útján Budakeszire vagy Szentendrére, de szívesen letekerek Etyek felé is. És persze a nagy szerelmem, a Balaton, ahol gyakran vitorlázom, vagy akár kerékpáron is járom a utakat” – mondja a mesterfordrász.

„Most arra buzdítok mindenkit, hogy ha ezeken az utakon kerekezik, készítsen egy videót, bemutatva az utak szépségét, és töltse fel a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség, www.maketusz.hu oldalára, amiért ajándékokat is kaphatnak az aktív videós biciklisták.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top