nlc.hu
Sztárok
Az Álarcos énekes Fináléig menetelt Cserpes Laura

Cserpes Laura: „Ő már a hanglejtésből tudja, mikor hazudok”

Minden percét élvezte a forgatásnak, de otthon nem volt könnyű dolga Cserpes Laurának.

Már a Víziló második fellépése után elhangzott Cserpes Laura neve, az énekesnő végül mégis az Álarcos énekes döntőjéig menetelt, ezzel teljesült a vágya.

„Nagyon felszabadító érzés egy jelmezben színpadra állni, úgy, hogy senki sem tudja, ki vagy. Leírhatatlan volt, amikor láttam, mennyire tetszik a közönségnek és szurkolnak értem. Ez csak és kizárólag a produkciómnak szólt, amiből bátorságot merítettem, mert pozitív visszacsatolás volt. Az első adás után tudtam, ebből a műsorból ki akarom hozni a maximumot, hogy minél tovább tartson ez a jó érzés.”

Cserpes Laura élvezte a versenyt

Cserpes Laura élvezte a versenyt

Laura elégedett volt a jelmezével, és bármennyire is nehezen mozgott benne, jól hozta a koreográfiákat is.

„Szerelem volt első látásra, szerettem volna, ha egy csajos karakterként mennék végig, amennyire tudtam, táncoltam is. Otthon, esténként a tükör előtt gyakoroltam a mozdulatokat, hogy csukott szemmel is menjen, mert csak keveset láttam, amikor rajtam volt a maszk.”

A titoktartás nem okozott gondot az énekesnőnek, egy barátját és a legidősebb testvérét avatta be, őket is csak azért, mert néha kellett a segítség. Mindenki más csak az Álarcos énekes tegnapi Fináléjából tudta meg, hogy Laurát rejtette a Víziló jelmez.

Cserpes LAura volt a Víziló

Cserpes LAura volt a Víziló

„Apukám már a hanglejtésből tudja, mikor hazudok. Azt is sejtették, hogy ennyit nem forgathatok, mert nem rólam szól a Keresztanyu – mesélte nevetve Laura, aki kifejezetten utál hazudni.

„Ez a része volt nehéz, felkészültem előre különböző történetekkel és színészi munkának fogtam fel, amit hitelesen akartam előadni. Sokat segített, hogy már egy jó ideje forgatom a sorozatot, ott sok trükköt ellestem, szerencsés vagyok, Gálvölgyi János és Molnár Piroska mellett dolgozhatok.”

Az Álarcos énekesben Laura saját magát is meglepte, amikor tőle távolabb álló műfajokban kipróbálta magát, és szeretné ezt a jövőben kamatoztatni.

„Sok szín van bennem, de mint minden énekesnek, nekem is volt egy imidzsem induláskor, és ebből a skatulyából nehéz kitörni. Úgy érzem, ez a műsor új lendületet adott, ráadásul, a járvány alatt több időm volt magammal foglalkozni és spirituális emberként hiszek benne, hogy minden egy tanítás. Mostanra jobban tisztában vagyok azzal, mire vágyok, és elfogadtam magamat a hibáimmal együtt, nem mások véleményétől függők. A Víziló jelmezben szárnyaltam és ezt értékelte a közönség, arra kell koncentrálnom, hogy ezt megtartsam. Legyen szó a Keresztanyuról, vagy az új dalomról vagy bármilyen kihívásról.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top