nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka akkor és most

Nagy Réka csak úgy lubickol a mély vízben

Korábban már nemzetközi modellként, műsorvezetőként, időjósként és színésznőként is kipróbálta magát Nagy Réka, aki ezekben a hetekben a Dancing with the Stars színpadán táncosként bizonyít.

Nagy Réka 2006-ban, 15 évesen nyerte meg a Topmodell leszek! című tehetségkutató valóságshow hazai verzióját. A győzelem beindította a modellkarrierjét, itthon és nemzetközi szinten egyaránt. A világ számos pontján dolgozott modellként, mindezzel párhuzamosan pedig a Kodolányi János Főiskolán szerzett diplomát. Ezek után az Egyesült Államokba költözött, ám pár év után hazatért Magyarországra.

Nagy Réka

Nagy Réka 2008-ban és 2021-ben (Fotók: smagpictures.com/TV2)

A modellkedés mellett több más, mélyvíznek számító területen is kipróbálta már magát. 2016-ban a TV2 Star Academy című műsorának Backstage, illetve  Warm-up műsorrészeit vezette Miskovits Marcival, majd pedig FEM3 Café műsorvezetője lett, tavaly pedig a Life TV-n időjósként tűnt fel.

Réka gyerekkorában egyébként színésznő szeretett volna lenni, pályája pedig olyan szerencsésen alakult, hogy e téren is megmutathatta magát. 2015-ben az Aranyélet című sikersorozatban megkapta Vivien, az álomnő karakterét, a szerepre Pokorny Lia készítette fel. „Liától rengeteg mindent tanultam, emberileg is és szakmailag is. A legnagyobb kihívás az volt, hogy önmagammal is szembesülve rá kellett jönnöm, hogy zárkózottabb vagyok, mint hittem. Lia ezt az első pillanattól kezdve látta, és igyekezett feloldani ezt bennem. Emberileg nagy kihívás volt, hogy le kellett bontanom ezeket a falakat magamban” – nyilatkozta a Cosmopolitannek.

Nagy Réka és Miskovits Marci

Nagy Réka és Miskovits Marci a Star Academy forgatásán (Fotó: smagpictures.com)

2018-ban aztán újabb sorozatszerepet kapott, méghozzá a Korhatáros szerelem második évadában. „Évának nagyon összetett karaktere van szerintem, sokkal több van benne, mint amire a néző gondolna. Nagyon izgalmas lányról volt szó, kihívás volt őt alakítani” – mondta a TV2 kamerái előtt. 

Réka idén újabb kihívást vállalt be: ezekben a hetekben táncosként bizonyít a Dancing with the Stars műsorában, Hegyes Bertalan oldalán. Ráadásul úgy hírlik, a versenytáncos és a modell nem csupán szakmailag hangolódott egymásra a közös munka folyamán, de valósággal forr körülöttük a levegő.

Nagy Réka és Hegyes Bertalan

Nagy Réka és Hegyes Bertalan a Dancing with the Stars színpadán (Fotó: smagpictures.com)

A modell, aki néhány éve Király Viktorral is egy párt alkotott, jelenleg „hivatalosan” szingli, ahogy a táncpartnere is az. „Tény és való, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, ahogy egyre jobban megismerjük egymást, és ez érzelmeket is kivált belőlünk, de most a tánc az első” – nyilatkozta Hegyes Berci a Blikknek, amikor kettejük kapcsolatáról kérdezték. 

Réka egy korábbi interjújában egyébként részletesen kifejtette, milyen számára a tökéletes férfi: „Vannak elvárásaim, amelyekről nem vagyok hajlandó lemondani, de ezek egyszerű, örök érvényű értékek: elkötelezettség, hűség, humor, családcentrikusság. Szerintem nem szabad megalkudni, nem szabad alább adni az elképzeléseinket.”

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top