nlc.hu
Sztárok
Sztárban Sztár leszek: amíg énekelt, égett a házuk

Élő adás közben gyulladt ki a Sztárban Sztár leszek énekesének a háza

Csak a Sztárban Sztár leszek adása után tudta meg Csiszár István, hogy kigyulladt a házuk, amikor a felesége és a kislánya otthon volt.
Csiszár István

Vasárnap este, a Sztárban Sztár leszek ötödik élő adásában Korda Györgyként lépett színpadra Csiszár István. A műsor rangidős versenyzője azonban rögtön az adás után szörnyű hírt kapott: tűz ütött ki a házukban, amikor felesége és nyolc hónapos kislánya otthon volt – számolt be a Tények Plusz.

A 43 éves színész elmondta, hogy a spájzban található biztosítéktábla vagy egy elektromos vezeték okozta a tüzet. Felesége a Sztárban Sztár leszeket nézte, amikor azt vette észre, hogy egyszer csak vaksötét lett a házban. Zseblámpával kezdett körülnézni, és döbbenten vette észre, hogy füst ömlik ki az éléskamrájukból. A kislányával együtt kimenekült a házból, és azonnal hívta a tűzoltókat.

Csiszár Istvánék öt éve költöztek a házba, és saját kezűleg alakították, újították fel az otthonukat. Fájó szívvel költöztek ki most, de az égett műanyag szaga teljesen belengi a házat. A kár több százezer forint.

(Kiemelt kép: TV2)

Sztárban sztár leszek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top