nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi a swingerklubokról

Nyilvános bocsánatkérést várnak a swingerezők Fluor Tomitól

Markáns véleményt fogalmazott meg Fluor Tomi a swingerezőkről, az egyik hazai swingeregyesület nyilvános bocsánatkérést vár.
Fluor Tomi

Istenes Bence műsorában, az IstenEstben legutóbb Fluor Tomi volt a vendég, és a beszélgetés során szóba kerültek a swingerklubok is.

A Wellhello énekese elmondta, hogy előző nap egy budaörsi villában jártak, amelyről kiderült, hogy egy swingerklub. Ezután markáns véleményt fogalmazott meg a swingerklubokról:

Szerintem kevés szomorúbb dolog van a swingerkluboknál. Ahogy filmekben is ábrázolják, meg ahogy elképzeled, úgy ez egy cool dolog, de közben tuti, hogy egy túlsúlyos f*szinak ott a v*alaga a csajod fejénél, miközben egy harmadikkal próbálsz éppen valamit csinálni, és mindenki izzadt és büdös. Ez a hely olyan volt tegnap, hogy a világ összes szomorúsága odagyűlt. Minden egyes otthagyott nyomor ott volt ezen a helyen

– fogalmazott Fluor Tomi, aki beismerte, hogy még nem volt swingerklubban korábban.

Az énekes véleményét nem hagyta szó nélkül a Magyar Swinger Egyesület vezetője, aki a YouTube-ra kitett videó alatt, kommentben reagált a műsorban elhangzottakra.

„Tisztelt Szerkesztőség, kedves Bence! A műsorotok 2. évad, 3. adásában elhangzottakkal kapcsolatban írok. A hazai swinger Egyesület alapítója és elnöke vagyok. Rengeteg munkánk van abban, hogy a társadalom számára a hasonló műsorokban elhangzó negatív előítéletet megpróbáljuk visszafordítani. A swinger közösség ápolt, intelligens, kulturált 30-as, 40-es, 50-es párokból áll többségében. Az, hogy minket büdös, hájas seggű egyedekként tüntet fel a tapasztalatokkal nem rendelkező Fluor Tomi, igen sértő ránk nézve és tisztelettel kérlek Benneteket, hogy ezt korrigáljátok! Vágjátok ki ezt a jelenetet és nyilvános bocsánatkérést kérünk! Szeretettel várunk Benneteket egy kávéra, egy pohár borra, ha a valós arcára is kíváncsiak vagytok ennek a világnak! Tisztelettel: M. Orsi – SWLT Egyesület.”

Istenes Bence a Blikknek azt mondta: Fluor Tomi valóban kicsit sarkosan fogalmazott, de nem volt céljuk bárkit is megbántani. Emellett már meg is hívták az egyesület vezetőjét a következő műsorba, hogy személyesen tisztázzák a félreértéseket.

(Kiemelt kép: Facebook/Fluor Tomi)

Swingerklub az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top