nlc.hu
Sztárok

Újabb tragédia az Alec Baldwin-film forgatásán

Újabb tragédia az Alec Baldwin-film forgatásán: az orvosok küzdenek, hogy megmentsék a stábtag karját

Újabb durva eset történt az Alec Baldwin-film forgatásán.

Hayla Hutchins operatőr tragikus halála hatalmas hullámokat ver Hollywoodban, és számos kérdést vet fel a fegyverhasználat biztonságáról a forgatásokon. Azóta többen felszólaltak, hogy változtatni kéne valamit, mert több hasonló baleset is történt az elmúlt években, ám azok nem kaptak ekkora hírverést, hiszen nem végződött halállal egyik sem. 

Alec Baldwin nemcsak színészként, de executive producerként is részt vett a forgatáson, így az ő bűnösségét is vizsgálják. A színész pár nappal az eset után azt mondta, nagyon jó barátságot ápolt az elhunyt operatőrrel és mindenben segíti a nő családját.

alec baldwin

Alec Baldwin (Fotó: Getty Images)

Egy ideig leállították a forgatást, ám nemrég a jelek szerint újraindult és újabb tragédia történt. Újabb munkatárs került kórházba, ezúttal Jason Miller, aki világosítóként dolgozott a filmen. A férfit egy barna remetepók csípte meg a helyszínen, aminek a csípése akár halálos is lehet. Azonnal kórházba szállították, az orvosok pedig jelenleg is azon dolgoznak, hogy megmentsék Miller azon karját, amit a csípés ért – szúrta ki a cosmopolitan.hu. 

A férfi családja gyűjtést indított, hogy fedezni tudják a kórházi költségeket. „Napok leforgása alatt nekrózis és szepszis alakult ki a karjában. Most kórházban van,  mindennap több sebészi beavatkozáson esik át, miközben az orvosok mindent megtesznek a fertőzés megállításának érdekében, hogy megmaradhasson Jason karja. (…) Ha az Abq Lovelace Kórház orvosi csapatának sikerül megmentenie a karját, nagyon hosszú felépülési folyamat vár Jasonre. Ha a legrosszabb eset bekövetkezik és amputálni kell a kezét, az össze fogja törni Jasont és családját és meg fogja változtatni az életüket” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top