nlc.hu
Sztárok

Újra emberöléssel vádolhatják Alec Baldwint

Hiába mentették fel egyszer, újra vád alá kerülhet emberölésért Alec Baldwin

Az ügyben új információk láttak napvilágot, ami lehetőséget ad az újratárgyalásra.

Új tények merültek fel a Rust című westernfilmben történt halálos kimenetelű tragédia miatt, ezért az új-mexikói ügyészség új vádiratot készít elő az amerikai színész, Alec Baldwin ellen. Áprilisban már úgy tűnt, hogy az ügyre végleg pont került, amikor a bíróság ejtette ellene az emberölés vádját. Baldwin ügyvédei a friss fejleményekre úgy reagáltak, hogy szerintük félrevezető az új nyomozás eredménye, ezért nincs értelme az újabb vádemelésnek – írja a 444.

Alec Baldwin

Börtönbe kerülhet Alec Baldwin? (Fotó: Profimédia)

Az ügyvédcsapat szerint bármilyen vádakkal illetik a színészt, válaszolni fognak rájuk. A mostani fejlemények mind a 2021 októberében bekövetkezett halálesethez köthetők, amikor a Rust című western forgatásán éles lövedékkel elsült egy kellékpisztoly Alec Baldwin kezében, és halálos találat érte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst. Baldwin és a kelléktáros Hannah Gutierrez-Reed ellen idén januárban emeltek vádat Santa Fében. A színész tagadta, hogy meghúzta volna a ravaszt a díszletben, de az FBI a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy nélküle a fegyver biztosan nem sülhetett volna el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top