nlc.hu
Sztárok

Karafiáth Orsolya és Metta az Életünk történetében

Életünk története: Karafiáth Orsolya nevetett, amikor meglátta magát 85 évesen

Karafiáth Orsolya vidáman szembesült a 85 éves önmagával az Életünk történetében, de megkönnyezte, amikor húgát, Mettát meglátta 80 évesre maszkírozva.
Karfiáth Orsolya és testvére, Karafiáth Metta

Az Életünk története harmadik évadának utolsó epizódjában Karafiáth Orsolya és húga, Metta utazott a jövőbe Friderikusz Sándor vezényletével.

Az írónő és testvére először 20 évvel lettek idősebbek a maszkmestereknek köszönhetően. Az első pillantás után kitört a nevetés a testvérpárból, de ahogy egymást elemezték, egyre több érdekességet fedeztek fel.

Amikor újabb 20 évvel lettek öregebbek, már másként reagáltak. Orsolya és Metta különböző személyisége ismét megmutatkozott: Metta hangja elcsuklott, Orsi pedig nevetni kezdett, mikor viszontlátták 85 és 80 éves önmagukat. Karafiáth Orsolya nagyon elégedett volt időskori önmagával – konkrétan csodálatosnak nevezte a látványt –, de azért hozzátette, hogy nem vonulna az utcán öreg önmagával. Azt viszont megkönnyezte, amikor meglátta a húgát 40 évvel idősebben. 

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Bielik István)

Az Életünk története korábbi vendégei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top