nlc.hu
Sztárok

Meghalt a kisfiú Travis Scott koncertje után

Meghalt a 9 éves kisfiú, aki Travis Scott koncertjén szenvedett súlyos sérüléseket

A 9 éves gyerek az Astroworld fesztiválon szenvedett súlyos sérülést.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, tömegpánik tört ki Travis Scott koncertjén az Astroworld fesztiválon. Egyelőre homályosak a történtek, de valamiért megindult a tömeg a színpad felé, többen elestek, ez pedig tragédiához vezetett. A kiérkező mentősök 300 sérültet láttak el, 20 ember kórházba került, 11-en szívrohamot kaptak. Nyolcan a helyszínen életüket vesztették, egy héttel később egy 22 éves fiatal is belehalt a sérüléseibe, tegnap pedig egy 9 éves kisfiú is elhunyt.

A kilencéves gyerek az apja vállán ült, amikor kitört a tömegpánik. A férfi állítása szerint egy idő után nem kapott már levegőt, elájult és amikor magához tért, nem találta a fiát. Később a kórházban tudta meg, hogy Ezra súlyos belső sérüléseket szenvedett, az agya is megsérült. Vasárnapig küzdöttek az életéért az orvosok, sajnos sikertelenül – osztotta meg a szomorú hírt a New York Post a család bejelentése alapján. 

Több ezren gyászolják az Astroworld fesztiválon elhunytakat:

astroworld fesztivál

10-en meghaltak a Travis Scott koncertjén kitört tömegpánik miatt (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top