Ez buktatta le II. Erzsébetet – Ezt gondolja Vilmos és Harry balhéjáról a nagymama

Gloria | 2021. November 18.
A betegségekkel küzdő II. Erzsébet visszament dolgozni, és különös módon tudatta a világgal és az unokáival, hogy mire vágyik igazán.

Szerdán visszatért a munkába II. Erzsébet brit királynő, aki az elmúlt időszakban többször is betegeskedett, ami miatt számos hivatalos megjelenését is lemondta. A hétvégén például hátfájdalmak miatt nem tudott részt venni azon a megemlékezésen, amelyen hagyományosan a háborús áldozatok előtt tisztelegnek. Mindez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy mégiscsak egy 95 esztendős uralkodóról van szó.

Ennek ellenére Erzsébet nem hajlandó lassítani, amint az egészségi állapota engedte, újra dolgozni kezdett, és szerdán már személyesen fogadta Sir Nick Carter tábornok Windsorban. A találkozóról videó is készült, amit érdemes figyelmesen megnézni…!

A felvételen a háttérben több fotó is megfigyelhető. Az egyik például Vilmos és Katalin eljegyzési fotója, ami számos magazin címlapjára is kikerült 11 évvel ezelőtt. A másikon Beatrix és Eugénia hercegnők láthatóak. De akad ott egy igazán különleges, szép időszakra emlékeztető felvétel is…

Milyen fotók vannak II. Erzsébet otthonában? (fotó: YouTube)

Ez pedig egy fekete-fehér felvétel Vilmos és Harry hercegekről, még abból az időszakból, amikor ők ketten egymás mellett álltak, és kapcsolatuk viszályoktól mentes volt. Teljesen természetes, hogy mint nagymama, II. Erzsébet is erre a korszakra emlékszik vissza szívesen, és arról árulkodik, hogy az uralkodó mennyire vágyik a családi békére. 

A fotó egyébként Harry herceg 20. születésnapján készült 2004-ben. Ám még soha nem láthattuk. A Mario Testino által készített sorozatból azt hozták korábban nyilvánosságra, melyen Vilmos, Károly és Harry látható.

Eddig ebből a sorozatból csak ezt ismertük (Fotó: Profimedia)

A viszony a testvérek között tulajdonképpen azóta mérgesedett el, hogy Harry villámgyorsan eljegyezte Meghan Markle-t. Vilmos arra kérte öccsét, hogy lassítson, gondolja át alaposan a jövőjét, azt, hogy kivel, hol szeretne élni.
Később, amikor már mindketten házasok voltak, szétválasztották korábban közös alapítványaikat és az udvartartásukat is. Amióta pedig Meghan és Harry Amerikában él, és a hercegné tulajdonképpen minden interjújában Katalint illeti nem túl kedves szavakkal, még inkább elmérgesedett a kapcsolat köztük. Pedig egyszer úgyis eljön a nap, hogy újra beszélniük kell, hiszen Vilmosból király lesz….

Exit mobile version