nlc.hu
Sztárok

Molnár György kilép az Omegából

A jubileumi koncert lehet számára az utolsó, kilép az Omegából Molnár György

A tavaly két tagját is elveszített Omega veszteségekkel, hiányosan, de hatvanadik jubileumára készül.

Nem érzi már teljesnek a csapatot, ezért úgy tervezi, a jövő évi, a zenekar hatvanéves fennállását ünneplő jubileumi koncert után kilép az Omegából Molnár György gitáros, akit a szakmában sokan Elefánt néven ismernek – adta hírül a 24.hu.

Molnár döntéséről a Tények riportja számolt be, mely annak apropóján készült, hogy Benkő László épp egy évvel ezelőtt, 2020. november 18-án hunyt el. A riportban Molnár arról beszélt, megviseli őt és zenésztársait Benkő elvesztése, ahogy a szintén tavaly elhunyt basszusgitáros Mihály Tamásé is. Most pedig Kóbor Jánosért kell aggódniuk, aki jelenleg is kórházban fekszik válságos állapotban. 

Kilép az Omegából Molnár György

Molnár György gitáros az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A tavaly két tagját is elveszített Omega így veszteségekkel, hiányosan, de hatvanadik jubileumára készül, jövőre egy nagy koncerttel akarják megünnepelni a zenekar fennállását. Molnár György, aki maga is rejtélyes betegséggel küzd, azonban úgy döntött, hogy a tervezett koncert – amelynek megvalósulása Kóbor betegsége miatt most bizonytalan – lesz számára az utolsó, utána kilép az Omegából.

Friss híreink Kóbor János állapotáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top