nlc.hu
Sztárok

Ókovács Szilveszter: Egy másik rockikon is élet-halál között van

Ókovács Szilveszter: Egy másik rockikon is élet-halál között van a koronavírus miatt, ő sem oltatott

A pedagógusok átoltottságáról beszéltek a Hír TV-n, amikor szóba jött, hogy Kóbor Jánoson kívül még valaki az intenzíven van.

Napok óta rossz hírek érkeznek Kóbor Jánosról, aki elkapta a koronavírust és nem javul az állapota. A család nem árul el részleteket arról, hogy van az énekes, egyelőre annyi derült ki, hogy átszállították egy másik kórházba. A Bors azt írta, hogy eddig a SOTE Pulmonológiai Klinikáján kezelték Kóbor Jánost, nemrégiben pedig a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították – ezt az információt az Omega menedzsere is megerősítette.

A Hír TV tegnapi műsorában kiderült, hogy nem csak Kóbor János, hanem egy másik rockikon is kórházba kerül, élet-halál között van, ám a nevét nem árulta el Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója. 

„Ugyanígy van egy másik, ugyanilyen korú rockikon, még nem ment ki a neve, és én sem fogom elmondani, ugyanilyen esetben van, nem oltatta be magát, élet és halál között” – idézte az Index a színházi szakembert. 

ókovács szilveszter

Ókovács Szilveszter (Fotó: Hír TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top