nlc.hu
Sztárok
Andrei Mangra és Tóth Andi kapcsolata

Andrei Mangra sokkat többet kapott Tóth Anditól, mint amire számított

Tóth Andi és Andrei Mangra sem gondolta, hogy ilyen szoros barátság alakul ki közöttük a Dancing with the Stars alatt.

Szombaton véget ér a Dancing with the Stars, a versenyben maradt párosok minden tudásukat beleadva készülnek az utolsó adásra.

Tóth Andi és Andrei Mangra is rengeteg időt töltenek a próbateremben, annyi idejük azonban maradt, hogy értékeljék az együtt töltött heteket.

Szerettem volna, ha nemcsak egy munkakapcsolat van közöttünk, hanem kialakul egy baráti viszony, legalább egy minimális szinten. Hogy ne azt érezzem, hogy kényszerből jövök be, hanem hogy próbálunk, és milyen jó a hangulat egész nap. És tényleg ilyen volt, nem éreztem egy percig sem, hogy ezt most muszáj

– mondta Tóth Andi, aki hamar megtalálta a közös hangot táncpartnerével.

Ez több volt, mint amire számítottam, a tánc és a barátság szempontjából is. Az elképzelésem nem ment ennyire messze, mint amennyire ez az egész kaland ment

– értékelte az együtt töltött heteket Andrei Mangra.

Mivel a Dancing with the Stars szombaton véget ér, Andi készül arra, hogy hiányozni fog neki a műsor, de nem bánkódik, mert Andrei barátsága továbbra is megmarad.

Tóth Andi és Andrei Mangra

Andrei Mangra elárulta: ilyen a viszonya Tóth Andival (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Tóth Andi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top