nlc.hu
Sztárok

Ferenczi Kamilla produkciója az X-Faktorban

Állva tapsoltak Ferenczi Kamillának a mentorok, Gáspár Laci szerint egy győztes produkció volt

A zsűri szerint Ferenczi Kamilla magasan a mezőny felett van, nem volt kérdéses a továbbjutása.

Az X-Faktor 10. évadának második élő show-jában ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely feszült és izgalmas pillanatokat tartogatott. Puskás Peti két versenyzője (Nagy Regina Martina és Tabatabai Nejad Flóra) számára ért véget a tehetségkutató.

Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla lenyűgözte a mentorokat – Forrás: X-Faktor – videó

Ferenczi Kamilla előadása után mind a négy mentor állva tapsolt. Szerintük ez a produkció az X-Faktor Fináléjában is megállta volna a helyét.

ByeAlex szerint Kamilla a legnagyobb hangja a mostani X-Faktornak. “Nem akarok magam ellen beszélni, nagyon szeretem a versenyzőimet, mindenki másban jó, de ha ki kellene emelnem egy hangot, az te vagy. Kérdés nélkül, te vagy a legnagyobb hangja ennek a műsornak” – jelentette ki.

Ha ilyen az, amikor kitárod elénk a szívedet, akkor tedd meg ez nekünk minden héten. Ez a fal fantasztikus volt, és én most tényleg kaptam a szívedből. Az pedig nem kérdés, hogy zeneileg és hangilag is rendben volt” – értékelte Csobot Adél.

Gáspár Laci úgy vélte, hogy Kamilla produkciója a fináléban is megállta volna a helyét. “Ez egy győztes produkció volt!” – hangsúlyozta.

A fiatal versenyző elárulta, dalával azt akarta megmutatni, hogy mennyire érzékeny lány. 

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top