nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán lánykérése

Bereczki Zoltán vacsorát készített, így kérte meg a szerelme kezét

A színész a LifeTV reggeli műsorában mesélt a lánykérésről.

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Bereczki Zoltán titokban elvette feleségül Bata Évát. ,,Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, s mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés” – mondta a színész a Blikknek korábban.

bereczki zoltán lánykérés

Bereczki Zoltán (Fotó: LifeTV)

A színész nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de most a legkisebb részletekig is kitért arra, hogyan történt a lánykérés. ,,A tervem az volt, hogy kirakatom a mezőre egy feliratba. Már megvolt a hely, le volt beszélve, de a pandémia minden ilyet keresztbe húzott. Így egyszerűen csináltam egy steakvacsorát és akkor ott megkértem. Megpróbáltam a konyhai tudásommal lenyűgözni, a végén meg ez a klasszik remegő kéz… Visszamenőleg mesélte, hogy azt látta, valami nem okés, azt hitte, rossz a hús és rosszul vagyok. Nagyon izgultam, aztán mikor elkezdtem előszedni a dolgot, mintha fogalmazás gátlót vettem volna be. Teljes káosz volt a dolog. Egy ember volt, aki nálam is összeomlott, az a Vica. Üvöltve bőgés a másik oldalon. Én szemét módon elővettem a telefonomat és levideóztam” – emlékezett vissza Bereczki Zoltán.

Az élménybeszámolót itt visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top