nlc.hu
Sztárok

Szuperák Barbi feladta a Farm VIP-et

„Megtanultam, hogyan lehet félreismerni embereket” – Szuperák Barbi feladta a Farm VIP-t

Szuperák Barbara sírva közölte a többiekkel, hogy nem bírja tovább.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, a Farm VIP szerdai adásában Szuperák Barbara már fontolgatta, hogy feladja a játékot, miután a szerelme kiesett a versenyből. Barbi próbált beilleszkedni új csapatába a tagcsere után, de úgy érezte, hogy már nem szeretne maradni, ezért sírva közölte a társaival, hogy hazamegy.

„Hoztam egy döntést. Napok óta őrlődök, mióta kiesett a párom. Ma végig azért tűrtem, mert nem akartam cserben hagyni ezt a csapatot, de azt érzem, hogy haza kell mennem. Elmondom őszintén: Noémiben nagyot csalódtam, és tudja, miért, még hogyha le is tagadja. Ezért most én ezt feladom” – mondta a társainak Barbara.

szuperák barbara

Szuperák Barbi feladta (Fotó: TV2)

Egy Instagram-posztban osztotta meg az érzéseit a verseny után, ezt itt megnézheted.

„Mit is írjak… Amikor felkértek minket, hogy szerepeljünk a Farm VIP műsorban, nekem egy pillanatra sem volt kérdés, hogy szeretnék e menni, hiszen aki ismer, az tudja, mennyire imádom az állatokat és a vidéki életet, hiszen a nagyszüleimnek köszönhetően már igen hamar szerencsém volt ebbe az életbe bele pillantást nyernem. Valamint szerettem volna bebizonyítani azt hogy én igen is helyt tudok állni ilyen körülmények között is és igenis feltalálom magam mint Farmer lányka. Az az idő amit a Farmon töltöttem életem egyik legnagyobb kalandjának indult (persze az is volt) és én nagyon bele is éltem magam, mert imádok ismerkedni, új barátokra szert tenni és új dolgokban kipróbálni magam. Lehet hogy néha nagyon hangos a hangom. de én ilyen vagyok és nem szeretnék más milyen lenni, mert az egy álarc lenne és én nem tudnám nem a valódi énem adni, mutatni bárkinek is. Viszont ez a műsor megtanított nagyon sok mindenre. Azon kívül hogy most már nem csak bele láttam, hanem a saját bőrömön tapasztaltam meg hogy mekkora munka folyamat előzi meg azt, amit mi már készen megveszünk a boltba. sajnos azt is hogy hogyan lehet félre ismerni embereket és hogy sajnos senkiben nem lehet megbízni. Aki ismer engem a családom, a barátaim, valamint azok az emberek akik nap mint nap követik az életemet itt az interneten, és szeretnek azok pont e miatt vannak mellettem mert tudjak milyen is vagyok én. Egy mindig vidám, nagy szájú, Rózsaszín Barbie aki még egy ágyba véset szívecskének is úgy tud örülni mint lehet más semminek” – írta a közösségi oldalán Jolly szerelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top