nlc.hu
Sztárok

Szuperák Barbi tisztázta a helyzetét

Szuperák Barbi kijavította a műsorvezetőt: „Nem azért nem bírtam, mert a párom, Jolly kiesett”

Jolly párja tisztázni szeretné a helyzetet.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Szuperák Barbara a csütörtöki adásban közölte, feladja a Farm VIP-t és egyből távozott. A csapattársai meglepődtek a döntésén, hiszen – állításuk szerint – próbálták támogatni, hogy Jolly nélkül is tudjon érvényesülni. Barbi azt mondta, nem bírja már ezt az egészet, ezért hazamegy.

szuperák barbi és jolly

Barbi és Jolly (Fotó: TV2)

„Hoztam egy döntést. Napok óta őrlődök, mióta kiesett a párom. Ma végig azért tűrtem, mert nem akartam cserbenhagyni ezt a csapatot, de azt érzem, hogy haza kell mennem. Elmondom őszintén: Noémiben nagyot csalódtam, és tudja, miért, még hogyha le is tagadja. Ezért most én ezt feladom” – mondta a fiatal modell. 

Ma reggel a Mokka vendégei voltak, ahol egyből azzal kezdte a mondandóját, hogy nem Jolly távozása miatt hagyta ott a versenyt. „Rögtön szeretnék helyesbíteni, mert nem bírtam, mert a párom kiesett. Az egy dolog, hogy mi ketten mentünk be a műsorba, tudtuk, hogy attól függetlenül, hogy párban vagyunk, ez egy önálló játék és egyesével fogunk kiesni. Nem azért adtam fel, mert a párom kiesett, hanem azért, mert nagyon csalódtam ott nemcsak emberekben, de az egész szituációban. Annyira vártam a műsort, be voltam indulva, bíztam benne, hogy lesz egy egységes csapat, de nem így volt. A Noémiben nagyot csalódtam, mindenkivel szövetkezett: rezgett a léc, nem szeretett volna kiesni” – mondta Szuperák Barbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top