nlc.hu
Sztárok

Jolly és Szuperák Barbara vitái

A legmegosztóbb páros: Jolly és Szuperák Barbara vitái tányércsörömpöléssel végződnek

Annak ellenére, hogy másokkal komoly vitáik vannak a Jolly-Szuperák-páros között nagy az összhang.

A Farm VIP-ben Jollynak és párjának, Szuperák Barbarának sikerült eddig a legtöbb összetűzésbe keveredni. Barbi és Jolly először Bódi Sylvivel vitatkozott össze, majd a pár Schmuck Andor kijelentésén akadtak ki, aki meggyanúsította őket azzal, hogy az első éjszaka egymásnak estek.  A pár tagadta a feltételezést, de ettől függetlenül Schmuck Andor az éjszakát a kertben töltötte.

Jolly és Szuperák Barbi megosztó páros

Jolly és Szuperák Barbi a viták ellenére is kiegyensúlyozott (Fotó: Sajtószoba)

A Farm VIP háttérműsorában pedig azt is elárulták Demcsák Zsuzsának, náluk bizony kő kövön nem marad, ha összekapnak.

„A mi kapcsolatunkat egy szóval le lehet írni, olaszos. Nem veszekszünk sokat, de ha elkezdődik, akkor minden törik, ami kéznél van. Ez egy-két órán keresztül van, aztán jön a duzzogó szakasz” – mondta Szuperák Barbara, aki párja nélkül már nem érzi jól magát a farmon, a feladást is fontolóra vette.

Legutóbb ugyanis Jolly hagyta el a Farm VIP versenyét. A Farmgyűlés óta Szuperák Barbi alig szól a többiekhez, ráadásul tagcsere is történt, ami miatt most már a sárga csapat tagjaként teszi a dolgát.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top