nlc.hu
Sztárok

Nagy Ő: Tóth Dávid exe is jelentkezett a műsorba

,,Többször is találkoztunk, de valamiért abbamaradt a dolog” – Anita tisztázni szeretné a kapcsolatát Tóth Dáviddal

Pikáns találkozás: Tóth Dávid korábbi randipartnere is jelentkezett A Nagy Ő-be.

Vasárnap este elkezdődik a harc Tóth Dávid szívéért: 21 gyönyörű lány próbálja elcsábítani az olimpikont. A nézők két héten át láthatják, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viták a szereplők között, és kit választ végül társául a sportoló. Az első adásban jobban megismerhetjük a lányokat: van köztük sminkes, vállalkozó, pénzügyi asszisztens, de még casino host is. Az egyik legérdekesebb lány mégis Kohán Anita, aki korábban már randizgatott Tóth Dáviddal, ám valamiért véget ért az ismerkedés.

a nagy ő tóth dávid kohán anita

Anita korábban találkozgatott Dáviddal (Fotó: TV2)

,,A Dancing with the Stars idején találkoztunk. Volt egy kisebb forgatásom, ott pillantottunk egymásra és elindult köztünk valami. Mindez a karantén közepén történt, ezért nem volt más lehetőség, elhívtam magamhoz vacsorázni, főztem neki valami finomat. Ezután még egyszer találkoztunk, ám valamiért abbamaradt a dolog. Azért jelentkeztem a műsorba, hogy tisztázzuk, miért szakadt meg a kommunikáció, illetve, hogy van-e esély a folytatásra. A karanténban való ismerkedés elég ingerszegény, a műsorban viszont volt lehetőség kalandokra, különleges randikra. Számomra ez egy abszolút komfortzónán kívüli élmény, hiszen alapvetően egy szerény, visszahúzódó lány vagyok, aki nem nagyon mutatja ki az érzelmeit, itt pedig egy másik  – előttem is ismeretlen – oldalamat kellett megmutatnom. Magamnak is szerettem volna bizonyítani, hogy képes vagyok 20 lány ellen is harcolni a boldogságomért. A másik pedig, hogy szeretném megmutatni a nézőknek, hogy nem csak a külsővel lehet felkelteni egy férfi figyelmét, ugyanis az utóbbi időben eléggé háttérbe szorultak a belső tulajdonságok, ami nem egy jó irány” – részletezte az nlc-nek Anita, aki egy kedves meglepetéssel készült Dávidnak a találkozáskor.

Klasszikus lasagne-t készítettem neki, három és fél órán keresztül ügyködtem rajta, hiszen tudtam, hogy ez a kedvenc étele

– emlékezett vissza a 31 éves modell. Anita arról is beszélt, hogy mit remélt a műsorról. ,,Azért jelentkeztem a műsorba, mert az volt a fejemben, hogy ez egy új esély, ott tudnánk folytatni, ahol abbahagytuk. Idővel még jobban meg tudnánk ismerni egymást, hiszen pár alkalom nem elég arra, hogy megtudjuk, mit akar a másik. Egyébként is a lassú ismerkedés és a komoly kapcsolat híve vagyok” – mondta Anita.

anita dávid nagy ő

Anita is megküzd Dávidért (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top