nlc.hu
Sztárok

Párja mentette meg Dombóvári Vanda életét

Kedvese mentette meg Dombóvári Vanda életét: ,,Egy túlélhetetlennek tűnő helyzetet éltünk túl”

A műsorvezető és párja nemrég autóbalesetet szenvedtek és csak János lélekjelenlétének, valamint vezetési rutinjának köszönhető, hogy elkerülték a frontális ütközést.

Hatalmas megrázkódtatáson van túl Dombóvári Vanda és párja, János, akik nemrég autóbalesetet szenvedtek. Sávjukba – amelyben szabályosan közlekedtek – áthajtott egy furgon. Az ütközés elkerülése érdekében János lemanőverezte autójukat az útról, ami egy fának csapódott. A balesetet okozó sofőr segítségnyújtás helyett megpróbált elsétálni a helyszínről. Dombóvári Vanda még mindig a történtek hatása alatt van.

„Egy túlélhetetlennek tűnő helyzetet éltünk túl. Minden átértékelődött most bennem. Pár napig azt hittem, hogy el is veszítettem a régi, vidám, optimista önmagam. Most már egy kicsit jobb, de még mindig a történtek hatása alatt vagyok – mondta a Sláger FM-en Dombóvári Vanda, aki hihetetlenül hálás párjának. – János elképesztően gyakorlott sofőr, a lélekjelenléte megmentette az életünket. Lemanőverezte az autót, hogy elkerülje az ütközést. Még így is összevissza pörgött, forgott az autónk, de még az öntudatlan zuhanásban is végig engem óvott a kezével és az életemért aggódott. Mind a tíz légzsák kinyílt. Ezek és a biztonsági öv is hozzájárultak ahhoz, hogy megúsztuk. Borzasztó és szürreális volt az egész” – idézte fel a történteket a műsorvezető, aki nagyon hálás a mögöttük haladó sofőrnek.

„Sajnos akkor nem voltunk abban az állapotban, hogy megjegyezzük a nevét, de ezúton is köszönjük neki, hogy segített és mellettünk volt. Ő hívta a mentőket, rendőröket, nagyon hálásak vagyunk neki – tette hozzá a műsorvezető, aki mindenkit arra int, hogy a biztonsági öv bekapcsolása nélkül ne induljon útnak. – Soha egy métert nem teszünk meg úgy, hogy nincs mindenki bekötve. Ennek most meg is tapasztaltuk az életmentő funkcióját, hiszen így, bekötve, nem repültünk ki az autóból. Bármikor bekövetkezhet a baj, a sors játékai vagyunk. Azért is beszélek a történtekről, hogy felhívjam rá a figyelmet, mindenki legyen körültekintően közlekedő és kösse be a biztonsági övet!” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Dombóvári Vanda.

dombóvári vanda autóbaleset

Dombóvári Vanda (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top