nlc.hu
Sztárok

Dombóvári Vanda a nászútjáról

A gyerekekkel együtt mentek nászútra Dombóvári Vandáék

Úszik a boldogságban a műsorvezető.

Élete egyik legboldogabb időszakát éli Dombóvári Vanda, aki nemrég mondta ki a boldogító igent. “Életem egyik legszebb napja az volt, amikor megszületett a kisfiam, illetve az, amikor férjhez mentem. Utóbbinál hab volt a tortán, hogy Somogyi Zoltán kollégám, jóbarátom volt az „örömapa”, aki olyan megható beszédet mondott, hogy szem nem maradt szárazon” – mesélte a Sláger FM-en a műsorvezető, aki több fogadalmat is tett aznap.

Dombovári Vanda

Dombovári Vanda, a Palikék Világa egyik műsorvezetője / Forrás: Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

A férjemmel megfogadtuk, hogy a gyerekekkel közösen megyünk majd nászútra. Igaz, egy évet kellett rá várni, de betartottuk az ígéretünket. Nem egy szokványos nászút volt ez, hiszen ezen gyerekek nem nagyon szoktak – vagy tudnak még – részt venni, de mi pontosan így, velük terveztük. Görögország volt a cél, ahova busszal mentünk. Egyrészt, mert költséghatékony ez az utazási forma. Másrészt, mert az egyik gyerek nem szeretett volna repülőre ülni. Azért azt a 16 órás utazást megemlegettük” – árulta el Dombóvári Vanda, aki a kétlaki élete miatt naponta szeli a kilométereket. 

Kétlaki életet élek, Gyula és Budapest között ingázom, amit már megszoktam. Nekem ez a 250 km már-már rutin, a mindennapjaim része” – vallotta be  a tévés, aki meseszép menyasszony volt, a kisfia kísérte az oltárhoz.

Rekordidő alatt készültem el, szerintem ilyen gyorsan menyasszony még nem öltözött fel. Az az igazság, hogy alig vártam azt a pillanatot, hogy meglássam Jánost, aki az oltárnál várt rám” – mesélte korábban Dombóvári Vanda, akinek a férje vette meg az esküvői ruháját. A műsorvezető egyébként 2021-ben ismerkedett meg a párjával. Erre így emlékezett vissza: “A kisfiammal a Balatonról jöttünk haza Gyulára, és másnap indultunk is a Tisza-tavat körbetekerni. Mindössze egy napom volt, hogy rendezzem a dolgainkat, Gergő mégis rávett, hogy menjünk ki a focipályára egy kicsit. Ott egy sportos apuka épp a gyerekeivel játszott. Gergő kedvesen megkérdezte, beszállhat-e. Ezzel a kérdéssel indult a kapcsolatunk Jánossal”. Állítása szerint a szimpátia az első pillanatban megvolt, majd nem sokkal később randizni kezdtek és rájöttek, hogy egymásnak teremtették őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top