nlc.hu
Sztárok

Dombovári Vanda lesz az új műsorvezető Palik László mellett

Itt tér vissza a képernyőre az RTL egykori műsorvezetője, Dombovári Vanda

Vandát szeretettel fogadták.

Palik László másfél éve döntött úgy, hogy kipróbálja magát Youtube-on és elindította saját műsorát, Palikék világa by Manna címen. A beszélgetős podcastben a műsorvezető mellett két állandó szerkesztő is feltűnik, Wágner Tamás és Konyári Edinka személyében. Utóbbitól most könnyes búcsút vettek Lászlóék és azt is elmondták, ki fog a helyére érkezni. 

Dombovári Vanda

Fotó: Olajos Piroska

Velünk volt itt a családban Konyári Edinka, és nagyon szépen szeretnénk megköszönni neki, hogy az ápolásban, a kis pelenkázásunkban és a felnövekvésünkben segített és velünk volt. További sok sikert kívánunk neki az élete következő periódusaiban a kalandjaihoz. Ezzel egyetemben új családtagot is avatunk a nap folyamán, méghozzá Dombovári Vandát, a mi világunkban” – mondta Palik a legutóbbi adásban, egyúttal be is vonta az RTL egykori műsorvezetőjét, aki az első pillanattól otthonosan mozgott a többiek társaságában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top