nlc.hu
Sztárok

Palik László új programmal készül

Palik László: „A mai, egyáltalán nem könnyű világban nagy szükség van a jó szóra”

Kíváncsian várjuk a titokzatos új programot.

Június 4-én, szombaton rendezik meg az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényét, az Xfuzzee Smart Sport Expó és Fitnesz fesztivált.

Palik László

Palik László (Fotó: Trenka Attila)

A rendezvény sajtótájékoztatóján Palik Lászlóval is beszélgettünk, aki egy különleges programmal készül. „Van egy programunk, egy komplex életmódprogram, ami hosszú hónapok előkészülete után ott debütál. Valójában én vagyok a tesztalany, tehát ha én túlélem, plusz jótékony hatása is van, akkor bátran fogom tudni ajánlani. Egyelőre csak pozitív hatásokról tudok beszámolni, de azt gondolom, hogy ebben semmi meglepő nincs. Hiszen az életem 60 éve alatt mindig azt tapasztaltam, hogy a sport, bármilyen sport is legyen az, valójában csak jótékony hatással lehet az emberre. Amiben nem hiszek, azok az úgynevezett kúrák, amit mindig is követendőnek tartottam, az a jól megtervezett és kivitelezett életmód.” 

Miközben László leköltözött az edzőterembe, hogy ezt az új életmódot maximálisan megismerhesse, elindult a saját Youtube-műsora, a Palikék Világa by Manna is. Mondhatni, ez egy teljesen új szerep, ami úgy néz ki, nagyon sokaknak tetszik.

„Fél éve már, hogy belecsaptunk a lecsóba – mesélte László. – Azt gondolom, nem az én tisztem megítélni, hogy ez milyen, ami biztos, hogy én nagyon szeretem. A számokat tekintve pedig azt gondolom, hogy időarányosan jól állunk. Ezek az adatok azt mutatják, jó úton haladunk, és ez további ambíciót is ad. Tehát szeretjük, imádjuk csinálni.”

Az eddigi vendégek mind őszintén és nyitott szívvel beszéltek a műsorban, aminek a titkáról beszélt a műsorvezető. Vitray Tamás azt tanította, amikor próbálta beleverni a kőkemény, buta fejembe ezt a szakmát, hogy mindenki úgy szól hozzánk, ahogy mi hozzá. Nagyon szerethető oldalukat ismerem meg a beszélgetőpartnereinknek. Nagy részüket nem ismertem, nem találkoztam velük, tehát naturális az érdeklődésem. Szerintem az alapja egy őszinte, normális beszélgetésnek, hogy szeretettel és őszinte, belülről fakadó érdeklődéssel kell hozzáállni a másikhoz és ebben teljes az egyetértés köztem és két alkotótársam, Konyári Edinka és Wágner Tamás között. Ha azt érzik a vendégeink, hogy hozzánk nyugodtan eljöhetnek dumcsizni egy jót, mert nem az a célunk, hogy bántsuk, hanem az, hogy megismerjük őket, akkor hitem szerint  abból csak valami jó tud születni. A mai egyáltalán nem könnyű világunkban szerintem nagy szükség van a jó szóra, a szeretetteljes hozzáállásra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top