nlc.hu
Sztárok

Így él most Dombóvári Vanda

Emlékszel még Dombóvári Vandára? Így él most a 47 éves műsorvezető

Az RTL Klub műsorvezetője volt, 16 évig láthattuk folyamatosan képernyőn. Dombóvári Vanda élete gyökeresen megváltozott, de a tévézés állandó pont maradt.

Dombóvári Vanda idén júniusban ünnepli a 48. születésnapját. A műsorvezető eddig olyan produkciók arca volt, mint a Reggeli, a Dominónap, a MeneTrend, a TrendMánia vagy a KölyökKalauz. 

2013-ban megszületett kisfia, Gergő és 2017-ben úgy döntött, visszavonul a médiától, hogy többet lehessen együtt gyermekével. Gyulára költöztek a fővárosból, és új életet kezdtek.

Dombóvári Vanda akkor és most

Dombóvári Vanda 2006-ban (Fotó: Csibi Szilvia/smagpix)

Másfél évig a Gyulai Várfürdő kommunikációs igazgatójaként dolgozott, de rövidesen rájött, mégsem tud tévézés nélkül élni. Szerencsére épp jókor kereste meg az RTL Klub egy állásajánlattal, amelyet azonnal elfogadott, így 2018 szeptemberétől szombat délelőttönként találkozhatunk vele az ÉletMódkalauzban.

„Műsorvezető-társam, Somogyi Zoli igazi úriember. Már fel se veszi, amikor együtt dolgozunk és az összekötő szövegekbe bele-bele szövök egy-egy szóviccet. Pedig biztos vagyok benne, hogy néha az őrületbe kergetem ezzel, de már összecsiszolódtunk annyira, hogy természetesnek veszi azt, hogy én ilyen vagyok” – árulta el korábban Dombóvári Vanda.

Derült égből szerelem

A műsorvezetőnő teljesnek érezte az életét, de két évvel ezelőtt, nyáron betoppant az életébe János, aki elrabolta a szívét. Korábban a Story magazinnak elmesélte az is, hogyan ismerkedtek meg.

„A kisfiammal a Balatonról jöttünk haza Gyulára, és másnap indultunk is a Tisza-tavat körbetekerni. Mindössze egy napom volt, hogy rendezzem a dolgainkat, Gergő mégis rávett, hogy menjünk ki a focipályára egy kicsit. Ott egy sportos apuka épp a gyerekeivel játszott. Gergő kedvesen megkérdezte, beszállhat-e. Ezzel a kérdéssel indult a kapcsolatunk Jánossal” – emlékezett vissza Dombóvári Vanda. Állítása szerint a szimpátia az első pillanatban megvolt, majd nem sokkal később randizni kezdtek és rájöttek, hogy egymásnak teremtették őket.  János már a kezét is megkérte.

Dombóvári Vanda boldog párkapcsolatban él. (Fotó: Instagram/Dombóvári Vanda)

Dombóvári Vanda boldog párkapcsolatban él (Fotó: Instagram/Dombóvári Vanda)

Tavaly év végén balesetet szenvedtek

A műsorvezető és párja nemrég autóbalesetet szenvedtek és csak János lélekjelenlétének, valamint vezetési rutinjának köszönhető, hogy elkerülték a frontális ütközést

„Egy túlélhetetlennek tűnő helyzetet éltünk túl. Minden átértékelődött most bennem. Pár napig azt hittem, hogy el is veszítettem a régi, vidám, optimista önmagam. Most már egy kicsit jobb, de még mindig a történtek hatása alatt vagyok – mondta a Sláger FM-en Dombóvári Vanda, aki hihetetlenül hálás párjának. – János elképesztően gyakorlott sofőr, a lélekjelenléte megmentette az életünket. Lemanőverezte az autót, hogy elkerülje az ütközést. Még így is összevissza pörgött, forgott az autónk, de még az öntudatlan zuhanásban is végig engem óvott a kezével és az életemért aggódott. Mind a tíz légzsák kinyílt. Ezek és a biztonsági öv is hozzájárultak ahhoz, hogy megúsztuk. Borzasztó és szürreális volt az egész” – idézte fel a történteket a műsorvezető.

(Nyitókép: Rozmanitz Gábor/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top