Sztárok

Tik-tak, tik-tak… Nyakunkon a karácsony, de ne essünk pánikba! (x)

Nem találtad még meg a tökéletes ajándékokat? Vagy csak keresel valamit, amiben jól fogod magad érzeni az ünnepek alatt?

 Ahogy közeledik a karácsony egyre aktuálisabbak ezek a kérdések, de ne ess pánikba, mert az F&F kínálatában szinte mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A jó hírünk pedig az, hogy december 8. és 12. között 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a kollekció minden darabját. Akár egy flitteres felsőt vagy egy csinos ünnepi ruhát keresel, akár vicces karácsonyi pulcsikra vadászol az egész család számára, netalántán még hiányzik egy menő pizsama vagy zokni a fa alá, a Tesco áruházakban garantáltan jó áron megtalálod.
Ha még nem készültél fel a hidegebb napokra és úgy érzed, hogy téli ruhatárad még nem teljes, akkor válogass a melegebbnél melegebb paplankabátok és shacket-ek (ingkabátok) között, hogy a karácsonyi időszakban felhőtlen legyen a természetben a barangolás. Ha inkább a kanapén pihennéd ki az év fáradalmait, akkor pedig egy kötött tréningruha és egy pihe-puha szőrős papucs lesz a jó választás.

Tik-tak, tik-tak... Nyakunkon a karácsony, de ne essünk pánikba! (x)

A kedvezmény Clubcard kártya használatával érvényes az F&F ruházati termékekre (ruha, cipő és kiegészítő) 2021. december 8. és 12. között. Ajánlatunk a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet, a részleteket keresd az áruházak ruházati osztályán.

Ízelítő az F&F kínálatából: https://tesco.hu/ff-ruhazat/

 

 




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top