nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci a bakijáról vallott

Gáspár Laci a bakijáról: ,,Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy kicsit az agyam”

Gáspár Laci bakizott az X-Faktor élőshow-ban, először beszélt róla.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, az X-Faktor szombati élőshow-ja egy megemlékezéssel indult, méghozzá Kóbor János halála miatt. A mentorok a Gyöngyhajú lányra vonultak be a stúdióba, amit Gáspár Laci énekelt, azonban egy ponton belebakizott a szövegbe, ami még őt is meglepte, nem beszélve azokról, akik az elmúlt pár napban megtalálták emiatt. Sebestyén Balázsék ma reggel arról beszéltek, hogy van-e helye egy ilyen bakinak, megtörténhet-e ez bárkivel, és ha igen, akkor miért támadják ennyien Gáspár Lacit. Az adás végén az érintettet is felhívták, aki hosszabban beszélt a történtekről. 

,,Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni” – mondta Gáspár Laci, aki elmondta, a karrierje kezdete óta nem fordult elő vele ez. 

,,Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy. És énekeltem is ezt a dalt már, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének is tudnám egyből. (…)Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént” – mondta, majd hozzátette, reméltem, nem szidják majd ennyien emiatt, de úgy érzi, megérdemli a kritikát. 

Az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, ezt én csináltam, én rontottam, nem lehet mást hibáztatni ezért.

gáspár laci baki

Gáspár Laci (Fotó: RTL)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top