nlc.hu
Sztárok

A Gyepes-házaspár fia, Andrej

Gyepes Gábor és Póth Dia kisfiát Andrejnek hívják – elárulták, miért választották ezt a nevet

A házaspár különleges neveket választott mindkét gyereknek.

Gyepes Gábor és Póth Dia továbbra is küzdenek a 13 milliós főnyereményért a Farm VIP-ben. Igaz, a férj egyszer már kiesett, azonban a hétfői adásban visszatért a többiekhez, méghozzá úgy, hogy egy párbajban legyőzte Papadimitriu Athinát. A Gyepes házaspárról keveset tudunk az utóbbi időben, hogy a büntető.com-nak mesélt a korábbi focista az életükről, többek között a gyerekeikről is.

gyepes házaspár farm vip

Gyepesék a Farm VIP-ben (Fotó: TV2)

„Kyra tizenkét éves, egy éve kezdett csak teniszezni, de nagyon ügyes. Ha Wimbledont már nem is nyer, ilyen rövid idő alatt is rengeteget fejlődött. Ha úgy gondolja, az első osztályig simán eljuthat. Andrej kilenc, négyéves kora óta focizik a Fradiban. Nem egy hétköznapi név, tudom. Kerestük anno a neveket, a Noel, Filip, Milán tetszett, de nem akartunk a divathullámra felülni, és mert Dia mindig is rajongott az orosz műkorcsolyázókért, az Andrejben megegyeztünk” – részletezte Gyepes Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top