nlc.hu
Sztárok

Jennifer Hudson egy magyar alapítványnak segít

Jennifer Hudson egy magyar alapítványnak segít

Jennifer Hudson is támogatja az alapítványt.

A Plüss Kommandó, a Koraszülött Hadművelet évek óta lelkiismeretesen támogatják a magyarországi koraszülöttek megmentését. A céljuk, hogy a legtöbb hazai koraszülött osztályt kellőképpen felszereljenek és ellássanak a saját tervezésű orvosi textil eszközeikkel, illetve életmentő eszközökkel, ezzel is növelve a picik életben maradási esélyeit.

Az adományozók köre szerencsére folyamatosan új civil emberekkel és cégekkel bővül, és számos ismert ember is támogatta már a programot, mint például Reviczky Gábor, Dukai Regina, Katus Attila és Majka, ezzel is felhívva a figyelmet a koraszülöttekért folytatott munka jelentőségére. Nagy öröm a Plüss Kommandó számára, hogy nem rég az Oscar-, Golden Globe-, Grammyés Emmy-díjas világhírű énekesnő, színésznő is csatlakozott a koraszülöttek megmentéséért folytatott hadművelethez. Jennifer Hudson, aki gyakran támogat jótékonysági szervezeteket, a kezében az alapítvány szeretetszalagját tartja, amelyet a kommandósok hamarosan licitre bocsátanak a webshopon.

jennifer hudson

Jennifer Hudson is segít a Plüss Kommandónak

Vida Virág hollywoodi tudósító is csapattag, segít az alapítványnak a nemzetközi kapcsolatok építésében, ápolásában és a nagy sztárok elérésében, Jennifer Hudsont is ő hívta meg az alapítványba, aki egyébként előszeretettel áll hasonló kezdeményezések, és jótékony ügyek mellé, ezért itt sem volt kérdés, hogy segít-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top