nlc.hu
Sztárok

Stahl Judit 17 éves lánya a címlapon

Stahl Judit 17 éves lánya a címlapon pózol, Hannát csak ritkán láthatjuk

Stahl Judit 36 évesen lett édesanya. Nem bánja, hogy későn szült, azt viszont igen, hogy nem lett több gyereke. 2004-ben született meg a lánya, Hanna, akit nagyon ritkán mutat meg, de a BEST magazinnal most kivételt tett.

Szoktam mondani, ott rontottam el az életem, hogy nem lett sok-sok gyerekem, mert imádom őket, de sajnos későn szültem, több nem fért bele. Azt is szoktam mondani, hogy Hannával viszont megnyertem a lottóötöst. Szuper jó fej, jól tanul, nagyon okos, isteni a humora, jókat lehet vele nevetni” – mondta a lányáról Stahl Judit, majd Hanna vette át a szót. Kiderült, hogy hamarosan Írországba költözik.

„A mostani elválásunk mindössze fél évről szól, Írországba megyek suliba, de senki ne gondolja, hogy nekünk ilyen jól megy, hogy
egy magániskolának milliókat tudjunk kifizetni. Jó, ha mindenki tudja, az európai uniós országok diákjainak ez a középiskola díjmentes. (…) Régóta tervezgettem, hogy külföldön tanuljak, nekem ugyanis fontos, hogy jól beszéljek és olvassak angolul, hogy világot lássak. Attól kicsit tartok, hogy a családom, a barátaim nagyon hiányoznak majd, de csak fél év, és spuri haza” – meséli Hanna.

best karácsony

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top